Zagreb

UPRAVLJANJE ZGRADAMA U SKLADU SA INTERESOM SUVLASNIKA

Osluškujući i istražujući probleme građana,osmislili smo poslovnu politiku kojom ćemo Vas  uvjeriti da POSTOJI UPRAVITELJ kojemu je interes suvlasnika i očuvanje vrijednosti njihove zajedničke imovine moto koji pokreće naše poslovanje i oplemenjuje svaki naš radni dan.

To je moto trgovačkog društva RUMAT d.o.o.

RUMAT d.o.o. najveći je privatni upravitelju Hrvatskoj. Brine o  2.000.000,00 m2 zajedničke imovine. U svibnju 2013 godine otvorena je poslovnica u Zagrebu, sa ciljem da se vlasnicima stanova i poslovnih prostora (suvlasnicima zajedničkih dijelova) ponudi novo viđenje na način upravljanja. Želja je da suvlasnici prepoznaju partnera u ostvarivanju svojih ciljeva.

OBVEZNO je otvaranje zasebnog računa za sakupljanje zajedničke pričuve za svaku zgradu. Vlasnik računa su suvlasnici stambene zgrade, a ne Upravitelj.  Ovlašteni predstavnik suvlasnika deponira svoj potpis na potpisnom kartonu u banci. Na taj način onemogućeno je plaćanje bilo kojeg troška iz sredstava pričuve bez potpisa predstavnika na nalogu za plaćanje.
Transparentnost praćenja svih prihoda i rashoda po računu zajedničke pričuve vidljivo je u mjesečnim izvodima iz banke, koji se dostavljaju na adresu predstavnika suvlasnika.
Osim toga, putem web portala i lozinke, svatko od suvlasnika svakodnevno može pratiti stanje na računu zajedničke pričuve.
Za prva tri mjeseca upravljanja svoju uslugu za rad upravitelja naplaćujemo simboličnih 0,10 kn/m2 korisne površine, a nadalje prema prihvaćenoj odluci suvlasnika, a ovisno o potrebama zgrade.
Osim naknade za rad upravitelja jedini smo upravitelj koji ne naplaćuje dodatne usluge poput slanja opomena neplatišama, raznih materijalnih troškova, kućnih redova, slanja dopisa, izlaska referenta na teren, pravne savjete i sl.
Zatražite li kredit za financiranje radova na sanaciji , kamata u banci sa kojim surađuju (OTP banka), za korisnike usluge upravljanja u Rumatu, iznositi će 2,74%
Plaćanje uplatnica za pričuvu u poslovnicama OTP banke za Vas će biti besplatno
Služba hitnih intervencija neprestano dežura od 0-24 sata, a u popisu kooperanata su samo provjerene i iskusne tvrtke od kojih ne uzimamo kooperantske provizije.

Nakon potpisivanja Ugovora o upravljanju zgradi se  dodjeljuje  odgovorna osoba koja je stalno zaposlena na poslovima referenta upravljanja i održavanja i koja će vam na raspolaganju biti uvijek, spremna da riješi vaše probleme vezane uz održavanje zajedničkih dijelova. 

Police osiguranja sa osiguravajućom kućom Allianz osiguranje d.o.o. dogovorene su po izuzetnim uvjetima uz maksimalno nisku premiju osiguranja.

Zvuči nevjerojatno?

Vrijeme je da se svi mijenjamo u stavovima. 

Nazovite sa potpunim povjerenjem, te sami promijenite svoj stav o upravitelju.
Postanite tim sa Rumat-om, ostvarite svoje interese i očuvajte vrijednost svoje imovine.

Učinite to već sada…