08.02.2024

Dostava uplatnica za pričuvu na području Grada Rijeke

Poštovani suvlasnici zgrada pod upravom Rumata,

Ponavljamo obavijest iz prosinca prošle godine kako zbog unaprjeđenja kvalitete naših usluga, posebice zbog digitalizacije poslovanja Rumat d.o.o. napušta sustav objedinjene naplate pričuve putem Ri-Stana d.o.o. (sada Poslovni sustavi d.o.o.) i za 2024.g. počinje samostalno raditi zaduženja, pratiti naplatu i izdavati uplatnice na tromjesečnoj bazi.

Uplatnice za pričuvu će svim korisnicima sa područja Grada Rijeke biti dostavljenje unutar nekoliko dana, dakle u vrlo kratkom roku dok su za druge općine i gradove sve uplatnice već dostavljene.
Slijedom navedenoga, molimo cijenjene korisnike da smanje pritisak na naše telefonske linije sa upitima tog tipa jer zbog količine poziva fizički nismo u mogućnosti odgovoriti svima. U vezi sa posebnim, drugim upitima upućujemo vas da iste šaljete putem e-maila info@rumat.hr

Novost je mogućnost preuzimanja digitalnih uplatnica i bâr kodova slikaj-i-plati putem web sučelja zgrade kao i primanje uplatnica za pričuvu putem e-maila. Usluga je dostupna svakom suvlasniku, a ne samo predstavnicima suvlasnika.
Registracija i pristup digitalnom portalu zgrade mogući su putem direktne poveznice https://pricuva.faros.ris.hr/  (ili odabirom "Prijava korisnika" na naslovnoj web stranici www.rumat.hr ) - opcija Novi korisnik. Samoregistracija za suvlasnike na području Grada Rijeke će biti moguća od trenutka zaprimanja prve uplatnice za pričuvu obzirom da je za istu potreban poziv na broj zaduženja.

Zahvaljujemo na razumijevanju.
Rumat d.o.o.